Ympäristöministeriö myöntää tukea maakuntien ilmastotyölle ‒ avustushaku auki 1.10.2021 asti

Etusivu / Okategoriserad / Ympäristöministeriö myöntää tukea maakuntien ilmastotyölle ‒ avustushaku auki 1.10.2021 asti
Ympäristöministeriö myöntää tukea maakuntien ilmastotyölle ‒ avustushaku auki 1.10.2021 asti

Ympäristöministeriön Kuntien ilmastoratkaisut -ohjelma on avannut avustushaun kuntien ilmastotyötä tukeville maakuntien ilmastohankkeille. Tavoitteena on tarjota pienille ja ilmastotyötään vasta aloitteleville kunnille alueellista asiantuntijatukea.

”Tarkoituksenamme on auttaa kuntien edustajia ymmärtämään, minkälaiset ilmastotoimet ovat juuri heidän kunnassaan vaikuttavimpia ja taloudellisesti kannattavimpia, sekä hakemaan näille toimille rahoitusta. Toivottavasti saamme jokaisesta maakunnasta hyviä hakemuksia: alueellisessa ilmastotyössä on mahdollista huomioida paikalliset erityispiirteet ja siten saada uusia kuntia mukaan kannattavaan ilmastotyöhön”, toteaa erityisasiantuntija Miia Berger ympäristöministeriöstä.

Haku on auki 16.8. –  1.10.2021 kello 16.15 asti. Hanke voi alkaa aikaisintaan 1.1.2022 ja sen pitää päättyä viimeistään 31.5.2023, mutta muutoin hankkeen ajankohta on hakijan päätettävissä. Hankkeiden minimikesto on 12 kuukautta. Ympäristöministeriön avustus hankkeen avustuskelpoisista kustannuksista voi olla korkeintaan 70 prosenttia ja samalla enintään 84 000 euroa per hanke.

Lisätietoa avustuksen hakemisesta Ympäristöministeriön sivuilla

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *