Kestävä elämä ja kestävä kirkko – tehtävänä luodun monimuotoisuus ja hiilineutraalius 19. – 20.9.2022

Etusivu / Okategoriserad / Kestävä elämä ja kestävä kirkko – tehtävänä luodun monimuotoisuus ja hiilineutraalius 19. – 20.9.2022
Kestävä elämä ja kestävä kirkko – tehtävänä luodun monimuotoisuus ja hiilineutraalius 19. – 20.9.2022

Joka toinen vuosi järjestettävien Kirkon ympäristöpäivien aiheena on tänä vuonna ”Kestävä elämä ja kestävä kirkko – tehtävänä luodun monimuotoisuus ja hiilineutraalius”. Tapahtuma järjestetään Turussa 19. – 20.9.2022. Osa tilaisuuksista on seurattavissa myös striiminä.

Ympäristöpäivillä pohditaan ihmisen suhdetta luomakuntaan. Miten annamme se välittää meille pyhän hipaisun? Turun tuomiokirkko ja Turku tarjoavat kohtaamisille ja pohdinnalle upean ympäristön.

Ympäristöpäivien tervetuliaissanat lausuu Kirkon ympäristöasioiden seurantaryhmän puheenjohtaja, professori Björn Vikström (Åbo Akademi). Keskustelemassa ovat arkkipiispa Tapio Luoma ja toimitusjohtaja Tuuli Kaskinen (Climate Leadership Coalition). Kuulemme myös mitä kaupunki ja seurakunnat tekevät Turussa. Puheenvuoron käyttävät lääninrovasti Ville Niittynen  ja Turun kaupungin yhteysjohtaja Antti Kirkkola.

Lue lisää ja ilmoittaudu evl.fi-sivuilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *