Varsinais-Suomen kuntien ilmastotapaaminen 24.3.

Etusivu / Ilmasto / Varsinais-Suomen kuntien ilmastotapaaminen 24.3.
Varsinais-Suomen kuntien ilmastotapaaminen 24.3.

Varsinais-Suomessa useat kunnat tekevät aktiivista ilmastotyötä tai valmistelevat työn käynnistämistä ja organisointia. Maakunnan yhteinen ilmastotiekartta julkaistiin helmikuun alussa.

Käytännön ilmastotyö tehdään kunnissa konkreettisina ratkaisuina, yhteistyössä yritysten, asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Vaikka kuntien tilanteet ilmastotyössä ovat hyvin erilaisia, ovat haasteet ja esille nousevat kysymykset usein yhteisiä. Valonian asiantuntijat ovat kuntien matkassa mukana ja tehtävänä on välittää kunnille sopivimpia työkaluja, ajankohtaista tietoa ja kaiken kaikkiaan auttaa matkan varrella asioiden etenemisessä. On selvää, että lisäksi on tarvetta kuntien ilmastotyötä tekevien henkilöiden yhteiselle keskustelulle. Tervetuloa siis mukaan Varsinais-Suomen kuntien ilmastotapaamiseen!

Tavoitteena on vapaamuotoinen ja keskusteleva tilaisuus, jossa kuntien on mahdollista saada toisiltaan niin vertaistukea kuin uusia ideoita ilmastotyöhön. Alueellisen yhteistyön kautta voidaan myös tunnistaa yhdessä edistettäviä toimenpiteitä.

>> Lisätietoja ja ilmoittautuminen (valonia.fi)

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *