Eintarviketoimialan päällikkö Marko Jori
Puhdas vesi, Paremmat evä(ä)t -blogi:
Järvikalaa NAM! oli omalla osastollaan Helsingissä Gastro –messuilla 16.-18.3.2016 välittämässä maukkaiden, ravitsemuksellisesti erinomaisten, vähähiilisten ja ekologisten järvikalatuotteiden ilosanomaa ruoka-alan ammattilaisille. Viestinnän tukena meillä oli oma kalajoukkue pelaajakortteineen, ja tietysti pohjoista naapuria vietiin murskalukemin 6-0!
Osastolla myös maistatettiin paikallista uutuustuotettamme, Järvikalapihviä. Vaatimattomina satakuntalaisina pohdiskelimme etukäteen, että mahtaako messuvieraille oikein kalapihvit maistua, kun tarjolla on kuitenkin laaja valikoima muitakin maistiaisia; lihaa eri muodoissa, leivonnaisia, pizzaa, hampurilaisia, jäätelöjä, kahvia, limonadeja, karkkeja jne. Alustava arviomme oli, että maistiaisia voisi parhaimmillaan mennä sellaiset 1500 kpl yhteensä kolmen päivän aikana. Ja miten väärässä olimmekaan…