Pyhäjärven antimet hurmasivat ruoka-alan ammattilaiset

Etusivu / Ajankohtaiset / Pyhäjärven antimet hurmasivat ruoka-alan ammattilaiset

Eintarviketoimialan päällikkö Marko Jori
Puhdas vesi, Paremmat evä(ä)t -blogi:

Järvikalaa NAM_ EI LUPAAJärvikalaa NAM! oli omalla osastollaan Helsingissä Gastro –messuilla 16.-18.3.2016 välittämässä maukkaiden, ravitsemuksellisesti erinomaisten, vähähiilisten ja ekologisten järvikalatuotteiden ilosanomaa ruoka-alan ammattilaisille. Viestinnän tukena meillä oli oma kalajoukkue pelaajakortteineen, ja tietysti pohjoista naapuria vietiin murskalukemin 6-0!

Osastolla myös maistatettiin paikallista uutuustuotettamme, Järvikalapihviä. Vaatimattomina satakuntalaisina pohdiskelimme etukäteen, että mahtaako messuvieraille oikein kalapihvit maistua, kun tarjolla on kuitenkin laaja valikoima muitakin maistiaisia; lihaa eri muodoissa, leivonnaisia, pizzaa, hampurilaisia, jäätelöjä, kahvia, limonadeja, karkkeja jne. Alustava arviomme oli, että maistiaisia voisi parhaimmillaan mennä sellaiset 1500 kpl yhteensä kolmen päivän aikana. Ja miten väärässä olimmekaan…

Lue lisää > Pyhäjärvi-instituutti

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *