Oletko Wattimaisteri?

Etusivu / Ilmasto / Energia / Oletko Wattimaisteri?
Oletko Wattimaisteri?

Motivan Wattimaisteri -kampanja kannustaa tarkistamaan kotitalouksien energiankulutusta. Wattimaisteri tuntee kotinsa sähkön, lämmön ja vedenkulutuksen. Tutustumalla omaan kulutukseesi energiayhtiösi seurantapalvelussa, voit vähentää kulutustasi ja pienentää sekä sähkö- ja vesilaskuja että asumisesi hiilijalanjälkeä. 

Energiayhtiöt tarjoavat asiakkailleen kulutusseurantapalveluita, jotka ovat ilmaisia. Tutustumalla omaan veden, sähkön ja lämmön kulutukseesi, saat tietää kuinka paljon energiaa kuluu ja mihin ajankohtiin kulutus painottuu. Tieto auttaa vähentämään kulutusta, ja samalla säästät luontoa ja lompakkoasi. Energiayhtiön sivuilla vieraillessasi voit myös vertailla sopimuksia ja vaihtaa vihreään sähköön, jollet ole niin jo tehnyt.

Motiva on koonnut Wattimaisteri -sivuilleen vinkkejä kestävämpään energiankulutukseen ja ohjeita oman kulutuksen seurantaan. Lisäohjeita ja henkilökohtaista opastusta saat oman alueesi energianeuvojalta, joiden yhteystiedot löytyvät myös Wattimaisteri -sivun kautta.

Tutustu Motivan sivuihin ja ryhdy Wattimaisteriksi!

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *