Luontokoulu Tikankolo toimii Satakunnassa

Etusivu / Nostot / Luontokoulu Tikankolo toimii Satakunnassa
Luontokoulu Tikankolo toimii Satakunnassa

Luontokoulu Tikankolo tukee ja palvelee ympäristö- ja luontotoiminnan, ympäristökasvatuksen ja kestävän kehityksen kasvatuksen tehtävissä. Palveluja on saatavilla muutamasta tunnista yhden tai useamman päivän kestäviin luonto- ja leirikoulupäiviin.

Luontokoulu Tikankolon toiminnan tavoitteena on tukea tulevaisuuden kannalta välttämätöntä ympäristötietoisuuden lisäämistä. Toiminnan sisällön johtavana ajatuksena on tunnetasolla vaikuttavien, positiivisten luontokokemusten tarjoaminen kullekin ikäryhmälle sopivalla toiminnallisella tavalla ja tätä kautta tapahtuva luontoarvojen välittäminen.

Tiina Kuusholma”Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri ja olen tehnyt luokanopettajan työtä vuodesta 1989. Vuonna 2019 suoritin ympäristökasvattajan erikoisammattitutkinnon Suomen Ympäristöopistossa, Syklissä.”, esittelee uuden luontokoulun perustanut Tiina Kuusholma.

”Luontokoulu Tikankolon yrittäjänä teen yhteistyötä Kokemäellä Pitkäjärven rannalla sijaitsevan Pitkäjärven Vapaa-ajankeskuksen yrittäjän kanssa. Tuo paikka tarjoaa erinomaiset puitteet leiripäivien ja -koulun järjestämiseen. Itse vastaan järjestettävästä luontopainotteisesta ohjelmasta ja sen sisällöstä.”, Tiina kertoo.

Lue lisää luontokoulun kotisivuilta: www.luontokoulutikankolo.fi

Pitkäjärven vapaa-ajankeskus: www.pitkajarvi.fi

Pitkäjärvi, Kokemäki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *