Länsi-Suomi: Särkipihvien suosio yllätti

Etusivu / Ajankohtaiset / Länsi-Suomi: Särkipihvien suosio yllätti

Länsi-Suomi 1.6.2016: Ammattikeittiöt ostavat niin paljon, ettei tuotetta vielä riitä ruokakauppoihin

Pyhäjärven särjistä ja pikkuahvenista tehty järvikalapihvi käy kaupaksi paremmin kuin valmistaja Aperir Ruoka osasi odottaa.

– Tämän vuoden tuotannoksi suunniteltu määrä myytiin loppuun jo helmikuussa, kertoi markkinointipäällikkö Hanna Pere.

Järvikalapihvin vahvin myyntivaltti on sen tarina. Apetit Ruoka puhuu ekologisesta tuoteinnovaatiosta, koska pihvien raaka-aine on ammattikalastuksen sivutuote, joka on tähän saakka mennyt rehuksi tai kaatopaikalle.

Suurenna artikkeli klikkaamalla

LS_010616_särkipihvit

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *