Ilmastonmuutokseen sopeutumisen haasteet ja ratkaisut Varsinais-Suomessa -webinaari 18.9.2024

Etusivu / Ilmasto / Ilmastonmuutokseen sopeutumisen haasteet ja ratkaisut Varsinais-Suomessa -webinaari 18.9.2024
Ilmastonmuutokseen sopeutumisen haasteet ja ratkaisut Varsinais-Suomessa -webinaari 18.9.2024

Ilmastonmuutos vaikuttaa elinympäristöömme ja yhteiskuntaamme monella tavalla. Sopeutumistyöllä voimme vähentää sen haittoja. Mikä on sopeutumistoimien tilanne Varsinais-Suomessa? Webinaarissa kuullaan, mitä on meneillään ja pohditaan, mihin jatkossa tarvitsee erityisesti panostaa. Aihetta tarkastellaan niin ekosysteemien, rakennetun ympäristön, elinkeinojen kuin väestönkin näkökulmasta.

Webinaari on tarkoitettu kaikille alueella toimiville tahoille, kuten kuntien ja hyvinvointialueen viranhaltijoille ja päättäjille sekä koulutuksen, tutkimuksen, elinkeinoelämän ja järjestöjen edustajille.

Aika: ke 18.9.2024 klo 9.00–11.30

Paikka: Teams

Ilmoittautuminen ti 17.9.2924 klo 13 mennessä. Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Ilmoittautumislomake»

Ohjelma

Webinaarin ohjelma julkaistaan elokuussa.

Tarjoamme halukkaille mahdollisuuden nostaa webinaarissa esille kiinnostavia ja ajankohtaisia sopeutumistyön käytäntöjä, työkaluja, menetelmiä tai hankkeita. Kokoamme nämä sarjaksi 3–5 minuutin mittaisia puheenvuoroja, tilaisuuden alustuspuheenvuorojen jälkeen.

Toivomme saavamme kattauksen sekä käynnissä olevia hankkeita, toimivia työkaluja sekä kehittämisideoita, joiden pohjalta sopeutumistyötä Varsinais-Suomessa voidaan edelleen kehittää. Ilmoita siis kiinnostuksesi puheenvuoroon osoitteeseen: info@ymparistonyt.fi 

Logot: Canemure-hanke, EU Life -lippu, ELY-keskus, Valonia ja Varsinais-Suomen liitto.

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *