Ekoteko kampanjoi energiansäästöviikolla

Etusivu / Ilmasto / Ekoteko kampanjoi energiansäästöviikolla
Ekoteko kampanjoi energiansäästöviikolla

Leader Ravakan ja Varsin Hyvän EkoTeko-hanke käynnistää energiansäästöviikolla (vk 41) somekampanjan, jossa aktivoidaan maaseudun asukkaita, yhdistyksiä ja muita toimijoita energiansäästöön. Kampanjassa on päivittäin vaihtuvat teemat, joissa jaetaan energiansäästövinkkeja, annetaan tietoiskuja ja käydään maaseudun yhdistysten luona kuulemassa paikallisia energiansäästötarinoita. Kampanjassa jaetaan myös tietoa mm aiheeseen liittyvistä avoimista webinaareista.

Tule mukaan!

Kampanja toteutetaan Ravakan ja Varsin Hyvän Facebook-sivuilla: facebook.com/varsinhyva, facebook.com/ravakka ja Instagramissa: @leaderravakka.

EkoTeko -yhdistykset kestävän kehityksen kärkeen -hankkeen tehtävänä on herättää keskustelua, tarjota asiantuntija-apua, järjestää tapahtumia ja koulutuksia sekä kannustaa yhdistyksiä, yhteisöjä ja asukkaita toimimaan ympäristömme ja kestävän kehityksen hyväksi.

Hanke julkaisee Ekotekoja-blogia, https://www.varsinhyva.fi/arkisto/blogi/, jossa kerrotaan maaseudun yhdistysten ja muiden paikallistoimijoiden kestävää kehitystä edistävistä teoista ja kokemuksista.

Yhteydenotot: hankekoordinaattori Tiina Saaresranta, tiina.saaresranta@varsinhyva.fi, 044-7929005.

Lisätietoa: http://www.ravakka.fi/leader_ravakka/yhdistyksille/ekoteko-hanke, https://www.varsinhyva.fi/ekoteko/

 

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *