Kuka tai mikä taho on tehnyt merkittävää työtä lähiruoan eteen viimeisen vuoden aikana? Kuka tai mikä taho ansaitsisi tunnustuksen? Valtakunnallisen vuoden lähiruokateko -palkinnon saajaa saa ehdottaa!
Vuoden lähiruokateko -palkinnon saajan haku on alkanut. Vuoden lähiruokateko -palkinnolla voidaan palkita henkilö, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan edistänyt lähiruoan käyttöä ja tunnettuutta Suomessa. Palkinnon saajaa voi ehdottaa 24.2. asti. Voittaja julkistetaan Lähiruoka & Luomu -messuilla Messukeskuksessa 7.4.2016.
Palkinnolla halutaan nostaa esiin hyviä esimerkkejä lähiruoan käytöstä ja käytön edistämisestä. Palkinnon saajaksi voi ilmoittautua itse tai ilmoittaa raadille sopivimmaksi katsomansa ehdokkaan. Voittaja saa 2000 euron arvoisen tunnustuspalkinnon, jonka lahjoittaa Suomen Messusäätiö.