Vastaa kyselyyn Turun kaupunkiseudun liikenneympäristöstä

Etusivu / Ajankohtaiset / Vastaa kyselyyn Turun kaupunkiseudun liikenneympäristöstä

Miten Turun ydinkaupunkiseudun liikenneympäristöä tulisi mielestäsi kehittää?

Arkivalinnat_1024_RodeoImagesTurun, Raision, Naantalin, Kaarinan ja Liedon asukkaiden liikkumistottumuksia ja näkemyksiä seudun liikenneympäristön kehittämisestä selvitetään kyselyllä. Liikenneympäristöllä tarkoitetaan väyliä (mm. pyörätiet), rakenteita, palveluita (mm. joukkoliikenne), liikennettä palvelevia alueita (mm. pysäköintialueet) sekä maisemaa.

Kysymykset pohjautuvat Turun seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman tavoitteisiin ja toimenpiteisiin. Suunnitelman tavoitteena on erityisesti kestävän liikkumisen lisääminen jalankulun, pyöräilyn ja joukkoliikenteen olosuhteita kehittämällä sekä sujuva ja turvallinen liikenne seudulla. Kyselyn tuloksia hyödynnetään seudun jatkuvassa liikennejärjestelmätyössä. Selvittämällä asukkaiden asenteita ja liikkumistottumuksia voidaan arvioida liikennejärjestelmätyön tavoitteiden ja toimenpiteiden painoarvoa sekä vaikutuksia.

Vastaamalla voit voittaa Jopon

Kysely on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille Turun ydinkaupunkiseudun eli Turun, Raision, Naantalin, Kaarinan ja Liedon asukkaille. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Osissa 1–2 kartoitetaan taustatietoja ja liikkumistottumuksia kesä- ja talvikausilla. Osissa 3–4 selvitetään mm. kävelyn, pyöräilyn, bussi- ja raideliikenteen sekä autoliikenteen kehittämistoimenpiteiden merkitystä ja tarpeellisuutta. Kyselyyn voi vastata sunnuntaihin 30.4.2017 asti osoitteessa: www.kyselynetti.com/s/liikenneymparistokysely

Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Jopo-polkupyörä (arvo 399€). Vastanneiden yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnassa, joka suoritetaan toukokuun alussa. Voittajalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Kyselyyn voi halutessaan osallistua myös nimettömänä.

Kyselyn toteuttaa Varsinais-Suomen liitto ja Valonia osana kansainvälistä CIVITAS ECCENTRIC -hanketta. Suomessa hankkeen päätoteuttaja on Turun kaupunki. Vuosina 2016–2020 toteuttavan hankkeen keskeisenä tavoitteena on lisätä kestävien liikkumismuotojen käyttöä ja vähentää henkilöautoilua Turun kaupungin alueella.

Tavoitteena on, että kysely toistetaan säännöllisin väliajoin, seuraavan kerran todennäköisesti vuonna 2020.

Lue lisää >> Valonia

 

Civitas EccentricVS liitto

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *