Varsinais-Suomen ympäristökasvatusverkosto tiivistää yhteistyötä

Etusivu / Ajankohtaiset / Varsinais-Suomen ympäristökasvatusverkosto tiivistää yhteistyötä
Varsinais-Suomen ympäristökasvatusverkosto tiivistää yhteistyötä

Varsinais-Suomen ympäristökasvatusverkosto kokoaa yhteen maakunnan ympäristökasvatustoimijoita ja asiantuntijoita. Verkoston kautta alueen toimijat löytävät toisensa, voivat jakaa tietoa, osaamista ja tiivistää yhteistyötä ympäristökasvatukseen liittyvissä asioissa.

Verkoston toiminta kattaa laajasti eri aihealueita (mm. luonnon monimuotoisuus, lähivedet, jätteet sekä energia ja ilmasto). Yhteisten ympäristökasvatushenkkeiden ideointi ja toteutus sekä viestintä on myös keskeistä verkoston toiminnassa. Verkoston avulla välitetään sekä sisäisesti että ulkoisesti erilaisia ajankohtaisia ympäristökasvatukseen liittyviä aiheita.

Pitkät perinteet alueellisena ympäristökasvatustoimijana ja verkostojen kokoajana omaavalla Valonialla on verkoston koordinointivastuu. Verkostoon voivat liittyä kaikki ympäristökasvatusta tekevät toimijat, opettajat ja ympäristökasvatuksesta kiinnostuneet henkilöt. Verkosto kokoontuu neljä kertaa vuodessa ja lisäksi yhteistyössä jäsenten kanssa järjestetään tapahtumia, koulutuksia ja vierailuja noin pari kertaa vuodessa.

Voit ilmoittautua mukaan Valonian sivuilla aktiiviseksi jäseneksi tai postituslistalle saaden ajankohtaisia uutisia sähköpostiisi.

Lue lisää Valonian sivuilta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *