Liedon kaupungintalolla 27.3.2025 klo 12–16 järjestettävässä seminaarissa käydään monipuolisesti läpi maakunnan ruokaketjun tilaa – niin haasteita kuin keinoja ratkaista niitä.
Varsinais-Suomen ruokaketju muutoksessa -tilaisuus on suunnattu kaikille ruokaketjun parissa työskenteleville, niin ruoantuottajille, aluekehittäjille, ruokapalveluammattilaisille kuin esimerkiksi tutkimus- ja oppilaisten edustajille.
Tapahtuman järjestää Valonian ja Pyhäjärvi-instituutin Lähempää lautaselle -hanke yhteistyössä Varsinais-Suomen liiton, MTK Varsinais-Suomen, Turun kaupungin, Turun yliopiston ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen, Turun ammattikorkeakoulun, Luonnonvarakeskuksen, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, Yrityssalon ja Rasekon kanssa.