Ulos – Ut – Out! -suurtapahtuma kesäkuussa

Etusivu / Kehityspolut / Kestävät valinnat / Ulos – Ut – Out! -suurtapahtuma kesäkuussa

Kansainvälinen ulkona oppimisen suurtapahtuma järjestetään 5.-6.6.2017 Turussa ja Sauvossa. Tätä ainutkertaista tapahtumaa ei kannata jättää väliin!

Ulos Ut OutTapahtuma alkaa seminaarilla Turun linnassa ja jatkuu lukuisissa työpajoissa eri puolilla Turkua sekä leirikeskus Ahtelassa Sauvossa.

Teemana on suomalainen luonto oppimisympäristönä ja se toteutetaan suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Osallistujiksi odotetaan opetus-, sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisia, opiskelijoita ja näiden kanssa luonnossa yhteistyötä tekeviä eri alojen ammattilaisia sekä muita aiheesta kiinnostuneita.

Ohjelman aiheet vaihtelevat historiasta tulevaisuuteen, metsästä mereen ja kaupunkiympäristöön. Luonnosta saatava hyvinvointi, kestävä elämäntapa, osallisuus ja vaikuttaminen ovat myös kantavia aiheita. Tapahtumassa saa uusia näkökulmia turvalliseen luonnossa tapahtuvaan kasvun tukemiseen, opetukseen ja oppimismenetelmiin, kuten draamaan, musiikkiin, seikkailuun, tutkimukseen, taiteeseen ja kädentaitoihin.

Ulos – Ut – Out! yhdistää ensimmäistä kertaa neljä valtakunnallista tapahtumaa eli Seikkailukasvatuspäivät, Ympäristökasvatuspäivät, Kasvatus metsässä -foorumin ja Mitt i naturen -tapahtuman. Myös muut tahot ja tapahtumat voivat tulla osaksi suurtapahtumaa, niin järjestäjinä kuin osallistujinakin. Ulos – Ut – Out! on osa Suomen satavuotisen itsenäisyyden juhlavuoden 2017 ohjelmaa.

Ilmoittautuminen on avattu!

Tapahtumalle etsitään myös yhteistyökumppaneita ja tukijoita. Ulos – Ut – Out! tehdään yhdessä!

Lue lisää > Ulos – Ut – Out!