Turun ilmastokahvit: Raaka-aineesta resurssiksi – ruoka-ala kiertotalouden ytimessä 13.5.2025

Etusivu / Ilmasto / Turun ilmastokahvit: Raaka-aineesta resurssiksi – ruoka-ala kiertotalouden ytimessä 13.5.2025
Turun ilmastokahvit: Raaka-aineesta resurssiksi – ruoka-ala kiertotalouden ytimessä 13.5.2025

Turun toukokuun ilmastokahvien aiheena on ruoka-ala kiertotalouden ytimessä. Ilmastokahvit järjestetään 13.5. klo 9–10 etäyhteyksin. 

Kahveilla kuullaan ruoka-alan kiertotaloudesta: Miten globaali ruoantuotanto vaikuttaa luonnon monimuotoisuuteen – ja mitä voimme tehdä toisin?

Lisäksi saadaan konkreettisen esimerkin, miten ravintoloiden hävikistä on luotu liiketoimintaa sekä kuulemme myös WiseFood – resurssiviisaat ruokaketjut -hankkeesta, jossa luodaan ruokasektorille uutta resurssiviisasta toimintaa ja innovaatioita.

Lue lisää (turku.fi) »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *