Swecolla työmatkasetelit käytössä

Etusivu / Ajankohtaiset / Swecolla työmatkasetelit käytössä
Swecolla työmatkasetelit käytössä

Sweco työmatkaseteliYmpäristö- ja yhdyskuntatekniikan suunnittelu- ja asiantuntijatoimisto Sweco Ympäristö Oy vastaa Turku Energian haasteeseen työmatkaseteleiden käytöstä. Sweco Ympäristö kannustaa henkilöstöään käyttämään ympäristöystävällisiä liikkumismuotoja työmatkoillaan.

– Koska tuotamme asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja liikenteen kehittämiseksi, haluamme myös omassa toiminnassamme edistää joukkoliikenteen käyttöä ja työmatkaliikuntaa, perustelee aluejohtaja Antti Ryynänen.

– Olemme jo muutaman vuoden ajan tukeneet joukkoliikenteen käyttöä tarjoamalla työmatkaseteleitä niin kaupungin sisäisessä kuin pitemmänkin matkan bussiliikenteessä. Haluamme antaa tukemme myös työmatkaliikunnan harrastamiseen. Polkupyöräilijöille tarjoamme vuosittaisen polkupyörähuollon turvallisemman matkan varmistamiseksi, Antti kertoo.

Joukkoliikenteen käyttö ja työmatkapyöräily sekä -kävely koetaan Swecossa ehdottomasti tukemisen arvoisiksi asioiksi niin ympäristöystävällisyyden kuin tärkeän hyötyliikunnankin vuoksi.

Sweco Ympäristö Oy toivoo työmatkatuen käyttöönottamista kaikilla työpaikoilla.

– Yhdessä saamme muutoksia aikaan antamalla ympäristölle ja omalle hyvinvoinnille enemmän huomiota päivittäin, kannustaa Antti Ryynänen.

Lue lisää >> Haasteareena