Rannikkoreitille pyörävuokraamoverkosto

Etusivu / Ajankohtaiset / Rannikkoreitille pyörävuokraamoverkosto

Vuokraa pyörä Salosta ja jätä se vaikka Kemiönsaareen

Pyöräilyn rannikkoreitin varrella toimii nyt uusi pyörävuokraamoverkosto. Carfield-niminen pyöravuokraamoverkosto toimii ympäri Turun edustan saaristoa. Verkostoon kuuluu yhteensä 20 vuokraamoa.

Pyörän voi vuokrata Salon keskustan hotelleista, polkea ensimmäisen etapin vaikkapa Teijon kansallispuistoon ja Teijon ruukkikylille asti, yöpyä ruukkikylien hotelleissa tai b&b:ssa tai kansallispuiston Tentsile –majoituksessa ja jatkaa linja-autoyhteyksillä eteenpäin Strömman kanavan kautta Kemiönsaarelle ja jatkaa siitä eteenpäin vaikkapa meriteitse ulkosaaristoon Örön linnakesaareen tai Bengtskäriin tai Hankoon asti.

Retkipyörän voi vuokrata ja siihen varusteita yhdestä pisteestä ja palauttaa pyörän seuraavaan pisteeseen. Vuokrattavana on erilaisia pyöriä aikuisille ja lapsille, tilauksesta sähköpyöriä sekä pyöriin tarvittavia varusteita. Pyörät voit vuokrata päiväksi tai viikoksi tai pidemmäksikin aikaa.

Pyörävuokraamoverkosto helpottaa niitä, jotka haluavat liikkua saaristossa eri kulkuneuvoin tai kenties taittaa mökkimatkan tällä kertaa lihasvoimalla. Pidempikin vaellus sujuu nopeasti kun osan matkasta taittaa polkupyörällä.

Lue lisää