Pipolätkää ilmaston puolesta -turnaus Turussa 28.1.2022

Etusivu / Ilmasto / Pipolätkää ilmaston puolesta -turnaus Turussa 28.1.2022
Pipolätkää ilmaston puolesta -turnaus Turussa 28.1.2022

Pipolätkää ilmaston puolesta -Save Pond Hockey- turnaus saapuu toista kertaa Turkuun. Nyt on kaikilla mahdollisuus pelata pipolätkää ja samalla osallistua ilmastonmuutoksen vastaiseen kamppailuun. Ilmoittautuminen turnaukseen 23.1.2023 mennessä.

Turnauksen aloituskiekko pudotetaan 28.1.2023 klo 9.30 Parkin legendaarisella pipolätkäareenalla. Tapahtuma päättyy klo 16.00 mennessä. Tapahtumassa ovat mukana turkulainen kiekkolegenda Saku Koivu ja pormestari Minna Arve, jotka pelaavat klo 11.30 alkavassa All Stars- ottelussa.

jääkiekkoilija luonnonjäällä.Turun kaupunki tukee tapahtumaa ja haluaa kannustaa asukkaita ulkoliikunnan pariin myös talvikaudella.

– On hienoa, että tämä hyvän mielen tapahtuma saapuu taas Turkuun ja että sen keskiössä talviurheilu ja ilmastonmuutoksen vastainen työ. Ilmastotyö on myös Turulle tärkeää ja kaupunki aikoo olla hiilineutraali vuonna 2029, sanoo Arve.

Turun turnauksen järjestää Save Pond Hockey ry ja sitä on tukemassa TPS, TuTo, Turun kaupunki ja kaupungin Ilmastojoukkue.

Ilmoita joukkueesi mukaan, ryhdy yrityssponsoriksi tai tule paikan päälle nauttimaan kannustajana vauhdikkaasta menosta!

Turnauksen tuotto lahjoitetaan ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön.

Lue lisää Turun kaupungin sivuilta (turku.fi)

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *