Lounais-Suomen ympäristökasvatus sai oman uutiskirjeen

Etusivu / Nostot / Lounais-Suomen ympäristökasvatus sai oman uutiskirjeen
Lounais-Suomen ympäristökasvatus sai oman uutiskirjeen

Lounais-Suomen ympäristökasvatuksen viestintä on ottanut uusia askelia. Ensimmäinen alueen ympäristökasvatuksen uutiskirje Kehrä on julkaistu. Uutiskirje kerii kaksi kertaa vuodessa ympäristökasvatusuutiset yhteen ja Kehrä-facebook-ryhmä toimii keskustelun ja tiedonvaihdon kanavana.

Myös Ympäristö Nyt -palvelun Ympäristökasvatus-sivut ovat uudistuneet. Välitämme Ympäristö Nyt -palvelussa ja Kehrä-uutiskirjeessä uutisia alueella. Onko sinulla kerrottavaa Lounais-Suomen ympäristökasvatuskentän toimijoille? Ota yhteyttä! (info@ymparistonyt.fi)

Kerro hankkeestanne tai muusta toiminnastanne, mahdollisista tapahtumista tai tarjolla olevasta tuestanne esim. kouluille. Kokoa ytimekäs juttu verkkosivuillemme ja liitä mukaan ainakin yksi kuva.

Liity Kehrä-facebook-ryhmään ja voit viestiä ja käynnistää keskustelua ryhmässä. Kunkin aktiivisella otteella voimme luoda uusia innostavia yhteistyökuvioita ja tieto kulkee.

Kehrä-uutiskirje ja -facebook-ryhmä korvaavat aikaisemmat Koulujemme lähivedet -uutiskirjeen ja facebook-ryhmän. Vesiasiat ovat jatkossakin vahvasti viestinnässä mukana.

Tule mukaan viestimään matalalla kynnyksellä!

Ensimmäinen Lounais-Suomen ympäristökasvatuksen Kehrä-uutiskirje
Tilaa uutiskirje
Laita juttua ja tiedusteluja tulemaan tai anna palautetta osoitteeseen: info@ymparistonyt.fi

Liity Kehrä-facebook-ryhmään (facebook.com)

Ympäristö Nyt -palvelun Ympäristökasvatus-sivut (ymparistonyt.fi)

 

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.