Kohti ympäristövastuullista oppimisyhteisöä -hanke tarjoaa innostavia koulutuksia Turussa ja verkossa

Etusivu / Tapahtumat / Kohti ympäristövastuullista oppimisyhteisöä -hanke tarjoaa innostavia koulutuksia Turussa ja verkossa
Kohti ympäristövastuullista oppimisyhteisöä -hanke tarjoaa innostavia koulutuksia Turussa ja verkossa

Tule mukaan maksuttomiin täydennyskoulutuksiin, joissa vahvistetaan kestävää elämäntapaa päiväkodeissa, kouluissa ja toisella asteella!

Keväällä 2023 koulutuksia on tarjolla varhaiskasvatuksen ammattilaisille, opettajille ja rehtoreille sekä päiväkodin johtajille. Läpileikkaavina teemoina koulutuksissa kulkevat ajankohtainen ympäristötieto, kestävä arki ja luonto hyvinvoinnin lähteenä.

Kasvatus osana kestävää kehitystä -verkkokoulutus

Päivitä osaamisesi kestävästä kehityksestä kansainvälisen WWF:n kokoamalla verkkokurssilla, joka on Opetushallituksen tuella toimitettu suomalaisille kasvattajille sopivaksi. Koulutus antaa eväitä myös lasten ja nuorten tukemiseen ajankohtaisten ympäristöhaasteiden keskellä kasvamisessa. Ilmoittautuminen 13.8.2023 mennessä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Kestävä elämäntapa varhaiskasvatuksessa -koulutus

Koulutus tarjoaa monipuolisen katsauksen ajankohtaiseen ympäristötietoon sekä hyväksi koettuja menetelmiä kestävän elämäntavan edistämiseen varhaiskasvatuksessa. Koulutus järjestetään Turun seudulla 19.4. alkaen. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 3.4. mennessä!

Avaimia kestävyysjohtamiseen -verkkokoulutus

Koulutus tarjoaa laajan asiantuntijaverkoston kokoamaa tietotaitoa, toimintamalleja sekä työkaluja oppimisyhteisön kestävän tulevaisuuden johtamiseen. Koulutuksia järjestetään verkossa 5.4. alkaen. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Ratkaisuja keke-opetuksen haasteisiin -verkkokoulutus

Erityisesti aineenopettajille suunnatussa koulutuksessa tartutaan ratkaisukeskeisesti ja innostavasti monille tuttuihin keke-opetuksen pulmakohtiin. Tutustut mm. pelillistämisen, positiivisen pedagogiikan sekä arvokasvatuksen menetelmiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

Koululaisia ympäristöopissa.
© Laura Karlin / WWF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *