Vesiviisas kiertotalous -hanke järjestää kaksipäiväisen tapahtuman Säkylässä.
Torstaina 10.3. aiheena on elintarviketeollisuuden kiertotalous ja sivuvirtojen hyödyntämisen mahdollisuudet ja ratkaisut Säkylän Pyhäjärviseudulla.
Perjantaina 11.3. keskustellaan lannan kestävästä käytöstä ja ravinteiden kierrätyksestä.
Paikka: Ravintola Myllynkivi, Apetit, Säkylä
Seminaaripäivien yhteyteen kootaan alan yrittäjiä ja kehittämistahoja yritystorille, jossa tilaisuuden osallistujat voivat tutustua yritysten toimintaan, kiertotalouden hyödyntämismahdollisuuksiin ja lannan ravinteiden kierrätykseen.
Tilaisuuden järjestävät Pyhäjärvi-instituutti, Suomen ympäristökeskus, Future Earth Suomi ja Ympäristötiedon foorumi.
Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 9.3.2016 mennessä.
Lue lisää >> Ympäristötiedon foorumi