Kiertotalous Varsinais-Suomen kiinteistö- ja rakentamisalalla 8.6.2021

Etusivu / Ajankohtaiset / Kiertotalous Varsinais-Suomen kiinteistö- ja rakentamisalalla 8.6.2021
Kiertotalous Varsinais-Suomen kiinteistö- ja rakentamisalalla 8.6.2021

Green Building Council Finland, Turku Science Park Oy ja Valonia järjestävät Kiertotalous Varsinais-Suomen kiinteistö- ja rakentamisalalla – kuinka osaaminen vastaa tulevaisuuden tarpeisiin? -tapahtuman 8.6.2021 klo 8-12. Tilaisuus järjestetään verkkotapahtumana. 

Kiinteistö- ja rakentamisala on ratkaisijan roolissa yhteiskunnan muutoksessa lineaaritaloudesta kiertotalouteen. Tule kuulemaan ja vaihtamaan uusinta tietoa Varsinais-Suomen kiertotaloudesta sekä verkostoitumaan alan toimijoiden kesken.

Tapahtuman keskeisenä teemana on osaamisen kehittäminen muutoksen aikaansaamiseksi ja uusiin mahdollisuuksiin tarttumiseksi kiinteistö- ja rakentamisalalla. Paikalliset oppilaitokset ja uusimmat tutkimus- ja pilottihankkeet esittäytyvät tilaisuudessa ja valaisevat kiertotalouden tulevaisuutta alueella.

Tilaisuudessa on myös mahdollista verkostoitua alueen muiden toimijoiden kanssa. Onko sinulla idea tai hanke, josta haluat kertoa tai johon etsit yhteistyökumppania alueelta? Tulethan kertomaan siitäkin tilaisuuteen!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Green Building Council Finlandin sivuilla

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *