Kestävän kaupunkikehityksen avainindikaattorit -työpaja 17.11.2021

Etusivu / Uutiset / Kestävän kaupunkikehityksen avainindikaattorit -työpaja 17.11.2021
Kestävän kaupunkikehityksen avainindikaattorit -työpaja 17.11.2021

Kestävän kaupunkikehityksen indikaattorityö -hanke (KEKANUA) järjestää keskiviikkona 17.11. klo 9 – 12 työpajan kaupunkikestävyyden avainindikaattoreista. Hanke on loppusuoralla, ja alustava ehdotus kestävän kaupunkikehityksen avainindikaattoreiksi on juuri valmistumassa. Työpajassa toivotaan keskustelua ja kommentteja ehdotuksen sisällöstä.

Alustava ohjelma:

  • Alkusanat, Ympäristöministeriö
  • Tiivis hanke-esittely: mihin ”Kestävän kaupunkikehityksen indikaattorityö” tähtää?
  • Hankkeen ehdottamien avainindikaattoreiden esittely
  • Ehdotusten kriittinen pureskelu pienryhmissä ja yhteinen purku

Ilmoittautuminen keskiviikkoon 10.11. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään lista ehdotetuista avainindikaattoreista viikkoa ennen tilaisuutta. Työpaja järjestetään virtuaalisesti (Teams).

Lisätietoja: Tapio Reinikainen tapio.reinikainen@syke.fi puh. 0295 251 847 tai Nufar Finel nufar.finel@syke.fi puh. 0295 251 113

Kekanua-hanke on osa ympäristöministeriön Kestävä kaupunki -ohjelmaa. Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa kerättiin indikaattoritietoja ja kehitettiin tiedonkeruuta YK:n Uuden Kaupunkikehitysohjelmaan (New Urban Agenda, NUA) raportointia varten. Projektin toisessa osassa tavoitteena on kestävän kaupunkikehityksen indikaattorien kehittäminen kansallisen kestävän kaupunkikehityksen seurannan ja edistämisen tueksi.

 

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *