Jaa edistyksellinen tekosi Kestävyysloikka.fi:ssä!

Etusivu / Ilmasto / Energiakaruselli / Jaa edistyksellinen tekosi Kestävyysloikka.fi:ssä!
Jaa edistyksellinen tekosi Kestävyysloikka.fi:ssä!

Suomen ympäristökeskus SYKE on uudistanut Energia- ja materiaaliloikka -verkkopalvelunsa Kestävyysloikaksi. Kestävyysloikka on SYKEn tarjoama ja ylläpitämä alusta ilmasto-, kiertotalous- ja luontoratkaisujen esittelemiseksi ja levittämiseksi.

Palvelu on avoin, pysyvä ja ilmainen kaikille toimijoille: kunnille, yrityksille, järjestöille, asukkaille, seurakunnille, tutkimushankkeille jne.

Palvelun tarkoituksena on koota edistykselliset käytännöt yhteen palveluun siten, että eri toimijoiden ei tarvitse käyttää resursseja omien referenssipalveluidensa rakentamiseen ja ylläpitoon.

”Kestävyysmurroksesta kiinnostuneiden ja sitä edistävien tahojen kannalta on myös mielekästä, että toimenpiteet löytyvät saman osoitteen alta. Haluamme tarjota valtakunnallista ja kansainvälistä näkyvyyttä edistyksellisille toimenpiteille ja auttaa niiden monistamisessa joka puolelle Suomea”, verkkopalvelun päätoimittaja Ulla Ala-Ketola Suomen ympäristökeskuksesta sanoo.

Palveluun halutaan vaikuttavia toimenpiteitä, jotka selkeästi edistävät ilmastonmuutoksen hillintää, kiertotaloutta ja luontokadon pysäyttämistä. SYKE tarkistaa toimenpiteet ennen julkaisemista.

Tutustu Kestävyysloikkaan (kestavyysloikka.ymparisto.fi)

mies ja nainen hyppäävät ilmaan lumisessa maisemassa

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *