Ilmastoratkaisujen maakunta -seminaari 23.10. Turussa

Etusivu / Ilmasto / Ilmastoratkaisujen maakunta -seminaari 23.10. Turussa
Ilmastoratkaisujen maakunta -seminaari 23.10. Turussa

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumi 2019

Ilmastoratkaisujen maakunta

Mikä on julkisen ja kolmannen sektorin merkitys ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa?
Miksi yritys lähtee ilmastotyöhön?
Minkälaisia taloudellisia mahdollisuuksia ilmastotyö tarjoaa?
Käytämmekö ja välitämmekö ilmastotietoa oikein?

Varsinais-Suomen tavoite on olla vastuullinen ja resurssiviisas maakunta. Mutta mikä on maakuntastrategiaa toteuttavan kumppanuustyön rooli ja vastaus parhaillaan käytävässä ilmastonmuutoskeskustelussa? Tervetuloa pohtimaan tätä Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumin vuoden päätapahtumaan, Turkuun!

Ilmastoratkaisujen maakunta -seminaari järjestetään keskiviikkona 23.10.2019 klo 12-16 Vierailukeskus Joessa, Turussa. Seminaarissa kuullaan esimerkkejä jo käytössä olevista ilmastoratkaisuista sekä yksityisen ja julkisen sektorin roolista ilmastonmuutoksen hillintään tähtäävässä työssä. Kumppanuusverkostoille hyödyllisiä malleja ja ratkaisuja tarjoavia teemojamme ovat tieto ja vaikuttaminen, innovoivat yritykset sekä vastuullisuus ja kompensaatiot.

Seminaari on osa Kohti hiilineutraaleja kuntia ja maakuntia (CANEMURE) -hankkeen toimintaa, jossa keskeistä on laaja maakunnallinen yhteistyö sekä tavoitteiden asettelussa että toimenpiteiden valinnassa.

Seminaari on maksuton ja tarkoitettu kaikille, jotka haluavat olla mukana tekemässä Varsinais-Suomesta ilmastoratkaisujen maakuntaa. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Varsinais-Suomen liitto, Valonia ja ELY-keskus.

Ohjelma julkaistaan syyskuussa.

>> Ilmoittautuminen on avattu

Lisätietoja: