Ilmastoratkaisuilla elinvoimaa ja hyvinvointia Varsinais-Suomeen -seminaari 1.11.2023

Etusivu / Ilmasto / Ilmastoratkaisuilla elinvoimaa ja hyvinvointia Varsinais-Suomeen -seminaari 1.11.2023
Ilmastoratkaisuilla elinvoimaa ja hyvinvointia Varsinais-Suomeen -seminaari 1.11.2023

Varsinais-Suomen kunnat ovat ilmastotyön kärkijoukkoa. Alueellinen yhteistyö, ennakkoluulottomat ratkaisut ja osaaminen ovat Varsinais-Suomen vahvuuksia ja näistä lähtökohdista on laadittu myös Varsinais-Suomen ilmastotiekartta 2030.

Miten jatkamme tiellä entistä elinvoimaisemman maakunnan rakentamiseksi? Miten varmistamme, että ilmastotoimet osaltaan tukevat asukkaiden hyvinvointia ja elämänlaatua? Toimitaan rohkeasti, otetaan oppia toistemme kokemuksista ja mallia myös muualta. Tilaisuudessa monipuolinen puhujajoukko eri sektoreilta johdattaa meidät tiekartan teemojen ja toteutettujen toimenpiteiden äärelle.

Tilaisuus on tarkoitettu Varsinais-Suomen kuntajohdolle ja -päättäjille, kuntien ilmastotyön parissa työskenteleville sekä alueemme kansanedustajille. Jos et ole saanut kutsua, voi ottaa yhteyttä Riikka Leskiseen.

Tilaisuuden Keynote-puhujaksi  saapuu kestävyysratkaisujen huippuasiantuntija Mari Pantsar. Puheenvuoron teemana on Varsinais-Suomen kunnat ilmasto- ja luontotyön edelläkävijöinä.

Aika: ke 1.11.2023 klo 12.00–16.00 (lisäksi klo 16 jälkeen mahdollisuus yhteiselle keskustelulle ja median kysymyksille)

Paikka: Mauno Koivisto -keskus, BioCity, 1. krs, Tykistökatu 6, Turku, Ministeri-sali (ei etäosallistumista)

Tutustu ohjelmaan (valonia.fi) »

Canemure-hankkeen ja ELY:n logot.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *