Hyvän tulevaisuuden aamukahvit 5.3., 9.4. ja 7.5.

Etusivu / Ilmasto / Hyvän tulevaisuuden aamukahvit 5.3., 9.4. ja 7.5.
Hyvän tulevaisuuden aamukahvit 5.3., 9.4. ja 7.5.

Arto O. Salonen kutsuu sinut aamukahveille pöyhimään elämän täydellistymisen näkymää. Ykspilkkuviis ja professori Arto O. Salosen SISU-tutkimusryhmä käynnistävät areenan kohtuullisen elämäntavan kohtaamisille, Hyvän tulevaisuuden aamukahvit.

Ensimmäiset Hyvän tulevaisuuden aamukahvit järjestetään Zoomissa 5.3.2024 klo 8:30–9:30. Aamukahveja isännöi professori Arto O. Salonen. Ensimmäisellä kerralla aiheena on merkityksellisyys, ja vieraina ovat Janette Friis ja Toni Paloheimo. Tilaisuudet jatkuvat kevätkaudella 9.4 ja 7.5. klo 8:30–9:30 ja syksyllä syyskuusta eteenpäin.

“Tarvitsemme käänteen hyvään tulevaisuuteen. Ankeuttava puhe on lisääntynyt ja vaihtoehdottomuus synkistää tulevaisuuden näkymiä. Tunnistamme reittejä houkuttelevan hyviin tulevaisuuksiin. Luvassa on suorasukaista ja ratkaisuhakuista pöyhintää, joka auttaa löytämään vaihtoehtoisia näkymiä tulevaisuuteen.”

”Elämme historian ensimmäistä ihmisten itse aiheuttamaa ilmastonmuutosta ja sukupuuttoaaltoa. Kestämättömistä hyvinvoinnin tavoittelun tavoista viestii myös se, että jo maaliskuussa luonnonvarat on suomalaisten osalta kulutettu kuluvan vuoden osalta loppuun. Etsimme tilanteeseen vastauksia voimakkaasti eteenpäin menemällä, ilman ankeudesta kumpuavaa voimattomuutta.”

Lue lisää ja tilaa osallistumislinkki (ykspilkkuviis.fi) »

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *