Hiilineutraali puukaupunki luodaan hankinnoilla 14.12.2022

Etusivu / Ilmasto / Hiilineutraali puukaupunki luodaan hankinnoilla 14.12.2022
Hiilineutraali puukaupunki luodaan hankinnoilla 14.12.2022

Puu on perinteinen ja arvostettu rakennusmateriaali, joka on kokenut uuden tulemisen. Puukerrostaloja ja puukouluja nousee useisiin kuntiin, mutta yleisesti ottaen puun käyttö päärakennusmateriaalina on edelleen vähäistä.

Ilmakuva puutaloalueesta.

Miten puun käyttöä rakentamisessa voidaan edistää ja miten lisätään tiedonvaihtoa tilaajan ja toimittajan välillä? Tilaisuudessa pureudutaan näihin teemoihin niin asiantuntijapuheenvuoroissa kuin kiinnostavilla hanke-esimerkeillä.

Aika: 14.12.2022 klo 8.30 – 15.00
Paikka: Pikku-Finlandia, Helsinki tai verkon kautta

Tilaisuudessa kuulet, miten tunnistaa ja löytää oikeat tekijät puurakentamishankkeelle. Lisäksi käydään keskustelua muun muassa erilaisista hankintamalleista, toteutusmuodoista sekä luodaan katsaus onnistuneeseen kuntastrategiaan. Vähäpäästöiseen ja hiilineutraaliin rakentamiseen voidaan ohjata kuntastrategiassa ja tehokkaaksi keinoksi edistää vihreää siirtymää on tunnistettu kuntastrategiaa tukeva hankintatyö.

Maksuton tilaisuus on suunnattu kuntatoimijoille ja muille julkisille toimijoille, tilaajille, toimittajille ja urakoitsijoille. Tapahtuma järjestetään osana Motivan julkisen puurakentamisen neuvontapalvelua, jota rahoittaa ympäristöministeriö.

> Lisätietoa ja ilmoittautuminen (motiva.fi)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *