Arkea Outlet laittaa hyvän kiertämään

Etusivu / Ajankohtaiset / Arkea Outlet laittaa hyvän kiertämään
Arkea Outlet laittaa hyvän kiertämään

Arkea outlet ämpärit Katja TättäläinenArkea haastaa kehittämään keinoja poistetun kaluston ja muun tavaran kierrätykseen.

– Toisen roska voi olla toisen aarre, toteaa asiantuntija Sanna Paloposki iloisesti Arkeasta. Erityisesti haluamme haastaa mukaan Turun kaupungin ja Turku-konserniin kuuluvat yritykset, Sanna jatkaa.

– Arkea Oy on järjestänyt kolme kertaa Arkea Outlet -kampanjan, jossa Arkean henkilöstöllä on mahdollisuus ostaa käytöstä poistettuja koneita, laitteita ja keittiötarvikkeita. Kierrätysprojektin tuotto on lahjoitettu hyväntekeväisyyteen, kertoo Sanna.

Arkea outlet kuvassa Maiju Sinisalo kuvaaja Katja Tättäläinen
Maiju Sinisalo katsastamassa Outlet-tarjontaa.

– Tuotolla on tuettu Saaristomeren suojelua ja lahjoitettu heijastimia Turun koululaisille. Arkea Outlet -toiminnan kautta käytöstä poistetut tavarat saavat uuden elämän.

Kierrätyskampanja onkin yksi hyvä tapa säästää energiaa ja luonnonvaroja. Luovuttamalla myynnistä saadut varat hyväntekeväisyyteen, voimme tehdä tuplasti hyvää. Arkea Outlet-kampanjoita tullaan järjestämään jatkossakin.

– Kerromme mielellämme omista kokemuksistamme ja voimme pohtia yhdessä erilaisia yhteistyön muotoja, lupaa Sanna Paloposki.

Lue lisää ja vastaa haasteeseen >> Arkean haaste

ARKEA_logo_RGB