Saariston ympäristömessut – Skärgårdens Miljömässa 28.-29.8.2020

Etusivu / Kehityspolut / Lähivedet / Saariston ympäristömessut – Skärgårdens Miljömässa 28.-29.8.2020
Saariston ympäristömessut – Skärgårdens Miljömässa 28.-29.8.2020

Saaristomeren ympäristömessut järjestetään Paraisten keskustassa samanaikaisesti Paraisten päivien kanssa pe 28.8. klo 14 – 20 ja la 29.8.klo 9 – 15

Messuilla on mahdollisimman kattava kattaus ympäristön-, luonnon- ja asuinympäristön hoitoon liittyviä tuotteita ja palveluita.

”Eniten on tulossa jätevesiyrittäjiä, ja sitten on uusiutuvan energian yrittäjiä, ruoppausta ja lämpökaivoa, käänteisosmoosilaitetta juomaveden tekemiseksi merivedestä, laiturirakentamista ja niin edelleen.”, kertoo ympäristönsuojelutarkastaja Petri Huovila.

”Täällä saaristosta mielellämme pelastamme Saaristomerta ja tahdomme olla myös avuksi asukkaillemme ja loma-asukkaille, jotta saisivat asiansa hoidettua hyvin, käytännöllisesti ja mahdollisimman edullisesti.”, Petri jatkaa.

Erikoisteemaksi tälle vuodelle on valittu ympäristöystävällinen ruoka. Paikallisilla ruoantuottajilla tulee olemaan oma osastonsa ympäristömessualueen vierellä. Messuilla julkistetaan myös jälleen ”Vuoden ympäristöteko Paraisilla”. Paraisten päivillä on myös retroauto-marssi lauantaina.

Messujen järjestäjinä toimivat Paraisten kaupunki, Saaristomeren Biosfäärialue ja Valonia.

> Paraisten kaupungin sivut