Haluaisitko ryhtyä Saaristomeren biosfäärilähettilääksi? Ilmoittaudu koulutukseen 25.11. mennessä!

Etusivu / Kehityspolut / Kulttuuriympäristö / Haluaisitko ryhtyä Saaristomeren biosfäärilähettilääksi? Ilmoittaudu koulutukseen 25.11. mennessä!
Haluaisitko ryhtyä Saaristomeren biosfäärilähettilääksi? Ilmoittaudu koulutukseen 25.11. mennessä!

Turun Sanomat kertoo 29.10.2021 julkaistussa artikkelissaan Saaristomeren biosfäärialueesta, jolle etsitään biosfäärilähettiläitä. Saaristomeren Unesco-biosfäärialue, Skärgårdsinstitutet vid Åbo Akademi ja Turun yliopiston Brahea-keskus järjestävät talven ja kevään aikana viidestä tapaamisesta koostuvan koulutuksen, joissa opitaan biosfäärialueesta, UNESCO-ohjelmasta, kestävyydestä, ainutlaatuisesta Saaristomerestä ja tarinankerronnasta. Biosfäärilähettilään tehtävänä on välittää tietoa biosfäärialueesta ja sen toiminnasta.

”Saaristomeren UNESCO-biosfäärialuen päätavoitteena on löytää kestäviä tapoja asua ja toimia saaristossa ja tällä tavalla edistää saariston myönteistä kehitystä ja puhtaampaa merta.”

Koulutus on maksuton. Ilmoittautuminen päättyy 25.11. ja ensimmäinen koulutuspäivä on 9.12.2021. Koulutus järjestetään sekä suomeksi että ruotsiksi.

Lue lisää Turun Sanomien sivuilla

 

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *