Eco-Ship -konferenssi 15.6.2023 ympäristökasvattajille ja opettajille

Etusivu / Kehityspolut / Lähivedet / Eco-Ship -konferenssi 15.6.2023 ympäristökasvattajille ja opettajille
Eco-Ship -konferenssi 15.6.2023 ympäristökasvattajille ja opettajille

Pidä Saaristo Siistinä ry järjestää maksuttoman Eco-Ship -konferenssin Turussa torstaina 15.6. klo 9–15, jossa kerrotaan samannimisen hankkeen toteutuksesta ja kokemuksista opettaa ympäristöystävällisen veneilyn ja vesilläliikkumisen perusteita nuorille.

Konferenssi on suunnattu muun muassa ympäristökasvattajille ja opettajille kouluissa ja/tai erilaisissa harrastusryhmissä, ja konferenssin osallistujat saavat mm. käyttöönsä hankkeessa koostetun Itämeriaiheisen katalogin työpajoineen.

Pidä Saaristo Siistinä ry järjestää Eco-Ship-konferenssin 15.6.2023 klo 9-15 Turussa Forum Marinumissa.

Pidä saaristo siistinä ry:n logo.Konferenssi järjestetään paikan päällä suomeksi, eikä siihen valitettavasti voi osallistua etänä. Konferenssin tarkennettu ohjelma julkaistaan myöhemmin. Päivän ohjelma sisältää aamupäivän konferenssiosion sisätiloissa sekä iltapäivän työpajat ulkona kaupunkiympäristössä. Varaathan siis säänmukaiset varusteet!

Hankkeessa kehitetyt materiaalit ja konsepti perustuvat muun muassa kesällä 2022 järjestettyjen ympäristöpurjehduskoulutusten kokemuksiin ja osallistujien palautteisiin.

Konferenssiin osallistujille tarjoillaan maksuton lounas ja kahvi/tee. Konferenssin osallistujana pääset myös halutessasi vierailemaan Forum Marinumin näyttelyssä maksuttomasti tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautuminen viimeistään 28.5.2023
Ilmoittautumislomake »

Lue lisää PSS ry:n kotisivuilta (pidasaaristosiistina.fi) »

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *