SIIRTYY SYKSYYN 2020: Tiederisteily SciCruise jälleen huhtikuussa

Etusivu / Kehityspolut / Lähivedet / SIIRTYY SYKSYYN 2020: Tiederisteily SciCruise jälleen huhtikuussa
SIIRTYY SYKSYYN 2020: Tiederisteily SciCruise jälleen huhtikuussa

RISTEILY SIIRTYY SYKSYYN 2020

Tervetuloa tieteen pariin SciCruiselle Itämeren aalloille!

Lounais-Suomen LUMA-keskus järjestää yhdessä Åbo Akademin, Upsalan ja Tukholman Yliopistojen kanssa tiede- ja teknologiafestivaalin Turun ja Tukholman välisellä risteilylaivalla. SciCruise järjestetään ensi vuonna kolmatta kertaa, ja tiederisteily valtaa Viking Gracen jälleen 14.-15.4.2020.

Festivaalin pääteemoina on Itämeri, tiede ja teknologia. SciCruisella on tarjolla monipuolinen ja kiinnostava kattaus tieteeseen, tekniikkaan ja ympäristöön liittyviä työpajoja, näyttelyitä, luentoja ja kilpailuja. Työpajoja ovat pitämässä niin kouluryhmät, yliopistot kuin monet muutkin tahot.

Tapahtuman kohderyhmänä ovat sekä suomalaiset että ruotsalaiset koululaiset alakoulusta lukioon, opiskelijat, opettajat ja lapsiperheet.

Matka alkaa Turun satamasta 14.4.2020 Viking Linen terminaalista. Illan laivalla voi otta rennosti tai valmistautua tulevaan päivään. SciCruise-ohjelma alkaa 15.4.2020 klo 9.30 työpajoilla ja esityksillä. Ohjelmassa on muun muassa yliopistojen tutkijoiden työpajoja ja esityksiä, yritysten ja yhteisöjen työpajoja ja StarT! -aluefestivaali, jossa koululaiset esittelevät omia projektejaan.

Lisää ohjelmasta ja ilmoittautumiset sivuilta scicruise.fi