Kestävän tulevaisuuden taidot – kunta oppimisen ytimessä 5.5.

Etusivu / Tapahtumat / Kestävän tulevaisuuden taidot – kunta oppimisen ytimessä 5.5.
Kestävän tulevaisuuden taidot – kunta oppimisen ytimessä 5.5.

Kestävä kehitys liittyy kaikkeen mutta ei kuitenkaan toteudu itsestään. Miten eri kunnissa on onnistuttu viemään opetussuunnitelmien arvopohja käytäntöön? Miten voitaisiin toimia, jotta jokainen oppija saa tärkeät kestävän tulevaisuuden tiedot ja taidot?

ke 5.5.2021 klo 12 – 16

Aluehallintovirastot, ELY-keskukset ja ympäristökasvatuksen alueelliset yhteystyöryhmät järjestävät yhdessä Kestävän tulevaisuuden taidot – kunta oppimisen ytimessä -tilaisuuden. Päivän avauspuheenvuorossa dosentti, apulaisprofessori Arto O. Salonen tuo esiin ekososiaalisen sivistyksen ja kestävän tulevaisuuden taitojen merkitystä. Kuntien puheenvuoroista saat konkreettisia esimerkkejä toimintamalleista ja siitä, miten kuntastrategioiden kestävän kehityksen kirjaukset siirtyvät käytännön arkeen. Kuulet lisäksi alan tuoreita tutkimusterveisiä. Webinaarissa pääsevät ääneen myös nuoret.

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Tilaisuuteen ovat tervetulleita varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen henkilöstö, kuntien opetustoimen hallinto sekä kuntien luottamushenkilöt ja muut kiinnostuneet.

Tilaisuus tallennetaan. Tallenne on nähtävissä kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu Aluehallintoviraston sivuilla

kuvituskuva

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *